Otázky a odpovědi pro personalistika a mzdy PAMICA



otázka

Je možné zobrazit přehled o personálních a mzdových informacích odeslaných zaměstnancům prostřednictvím e-mailu nebo datové schránky?

odpověď

Události spojené se zaměstnancem, jako například odeslání e-mailu nebo datové zprávy do datové schránky zaměstnance, můžete zaznamenávat v agendě Personalistika/Personální události.

Kromě agendy Personální události si můžete u jednotlivých zaměstnanců zobrazit a zadávat nové události i z agend Personalistika, Pracovní poměry a Mzdy/příslušný měsíc prostřednictvím záložky Události. V agendě Pracovní poměry a Mzdy/příslušný měsíc zpřístupníte záložku Události zatržením volby Povolit události v pracovních poměrech a mzdách v agendě Globální nastavení v sekci Události.

Nové záznamy můžete přidávat povelem Vložit událost, který naleznete v kontextovém menu na záložce Události nebo v nabídce Záznam/Události. V agendě Personalistika je lze přidávat i přímo zápisem do tabulky Události. Náplň evidence událostí závisí na konkrétních potřebách vaší firmy, jako příklad lze uvést zaznamenání důležitého telefonického hovoru se zaměstnancem nebo odeslání dopisu zaměstnanci.

Události je možné nechat vytvářet také automaticky při odesílání e-mailu nebo komunikaci přes datové schránky. Díky záložce Události snadno dohledáte, jaké dokumenty byly odeslány konkrétnímu zaměstnanci. Pro tuto funkci je třeba mít v agendě Globální nastavení v sekci Události zatržené volby E-mailová komunikace, resp. Komunikace přes datové schránky.

 

Pomohla Vám tato odpověď?   Ano Ne Nevím